Mèdia 24/10/2011

Steve Jobs tenia en ment el futur televisor Apple

Es tracta d'un aparell "integrat completament i fàcil d'usar", explica el seu biògraf

1 min
Guru Steve Jobs s'implica a fons en el disseny del producte. Li devem la desaparició del disquet dels ordinadors.

Steve Jobs ja havia pensat com havia de ser el futur televisor d'Apple. Es tractaria d'un aparell “integrat completament i fàcil d'usar”. Segons ha explicat aquest dilluns Walter Isaacson, el biògraf autoritzat del cofundador d'Apple, el televisor estaria perfectament sincronitzat amb el conjunt de perifèrics i accediria a iCloud. La interfície de l'usuari seria “més simple” del que es pot imaginar.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El biògraf de Jobs ha revelat que malgrat la seva greu malaltia el tecnòleg va deixar “idees noves i brillants per a telèfons i altres productes” que veuran la llum en un futur. Jobs va sentir com la major traició de la seva vida que Microsoft creés “un ordinador amb interfície gràfica que se semblava al Macintosh”. Als vuitanta va estar “obsessionat” amb l'empresa de Bill Gates perquè pensava que li havia robat les seves idees. També li va passar als seus últims anys amb Google per considerar que s'havia apropiat d'alguns conceptes de l'iPhone i del seu sistema operatiu mòbil.

No obstant això, Walter Isaacson matitza que Jobs no era un home venjatiu i que fins i tot, amb el pas dels anys, va fer amistat amb Gates.

stats