Mèdia 11/09/2011

El Super3 guanya el canal Disney i vol atrapar Clan

A.c.r.
2 min
El Super3 guanya  el canal Disney  i vol atrapar Clan

Barcelona.Mònica Terribas va elogiar el gran paper dels canals temàtics de TVC, especialment el 3/24 i l'Esport3, líders, respectivament, entre els canals informatius i esportius que es veuen a Catalunya. Pel que fa al Super3, Terribas va destacar: "Està creixent des que fa dos anys el vam inaugurar, fa temps que ha passat al davant del canal Disney i està atrapant Clan, que encara és líder a Catalunya". Segons ella, això "preocupa" els responsables de TVC, i va afegir: "Volem que els nostres nens juguin en català i s'entretinguin també en català".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Amb aquest objectiu, el Super3 millora l'oferta amb la incorporació de noves sèries, entre les quals destaquen El llibre de la selva , Capità Bíceps o Thomas & Friends . A més, recupera el concurs Pica lletres , per a nens de tercer d'ESO, i prepara una nova edició de la Festa dels Súpers amb el lema "Uh! Oh! No tinc por! "

Però la gran novetat per al públic jove arribarà just en el moment que el 3XL agafa el relleu del Super3: a partir del dia 19, de dilluns a divendres a les 21.30, el 3XL emetrà la mítica sèrie d'animació japonesa Bola de Drac . S'emetran tots els capítols de totes les sèries de la saga, començant per l'única que no s'ha vist mai en català: Bola de Drac Z Kai , la remasterització en HD i format panoràmic de Bola de Drac Z .

Tornen els llibres al 33

El 26 de setembre, el 33 estrenarà nova imatge per donar la benvinguda a una nova graella 100% cultural i divulgativa. Ja ha estrenat l'espai de propostes culturals No t'ho perdis , que Núria Ferré presenta els diumenges, però que esquitxa tota la graella amb píndoles breus. Altres novetats són Via llibre , que a partir del 27 agafarà el relleu de L'hora del lecto r i es convertirà, segons el director de l' Ànima , Toni Puntí, en un "aparador de la indústria editorial del país, amb molt protagonisme per als lectors", i Òpera en texans , que, en paraules de Puntí, "fa digerible l'òpera als profans", amb barreges sorprenents com unir " Matrix amb Parsifal ". A més, tornaran En clau de vi i GR , ara de ruta pels Pirineus.

stats