TELEVISIÓ
Mèdia 11/01/2011

'El xou de Tom i Jerry', 'El club dels caçamonstres' i 'Dr.W', les novetats del 2011 al Super3

Laia Altarriba
1 min
Dr.W, del Super3

BarcelonaEl 2011 ha portat novetats a la graella del Super3. Es tracta de tres noves sèries que s'afegeixen a l'oferta ja consolidada del canal i a les novetats que ja hi ha hagut aquestes festes de Nadal, com La Betty atòmica.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Les dues novetats de les tardes són El club dels caçamonstres i Dr.W. A la primera sèrie, la Cathy, la Samantha, en Danny i en Christopher han de compatre els extraterrestres que han arribat a Singletown. N'hi ha de pacífics, però d'altres han arribat amb males intencions. Pel que fa a Dr.W, és una coproducció enree Televisió de Catalunya i Mago Production. A la sèrie, el Dr.W és un científic boig i una mica mag que explora diferents temes del món en què vivim.

Davant de la bona acollida que Tom i Jerry ha tingut en l'audiència infantil, el canal fa pocs dies que va recuperar més clàssics: Bugs Bunny i El xou del Correcamins per al cap de setmana. I des d'aquesta setmana programa, tant al migdia com a la tarda, El xou de Tom i Jerry, on el gat i el ratolí es converteixen en grans amics.

Concurs Superdia a la Neu

A més, d'aquí a pocs dies s'obrirà el concurs perquè els súpers que hi participin puguin guanyar un dia a la neu. Per jugar-hi només hauran de respondre un formulari que es penjarà el 17 de gener a la web del Super3 i que es tancarà el 6 de febrer. Els 15 guanyadors passaran un dia amb la seva família a la Molina.

stats