comunicació
Mèdia 09/05/2011

Confirmat el tancament de la revista 'SuperPop', tal com es rumorejava a Twitter

Avui ha sortit l'últim número de l'edició en paper. La versió digital seguirà funcionant amb normalitat

Redacció
1 min
SuperPop

BarcelonaEl rumor que circulava per Twitter des d'aquest dilluns al matí s'ha confirmat: SuperPop es deixarà de publicar. Segons ha pogut saber l'ARA de fonts de la revista, el d'avui ha estat el darrer número de l'edició en paper de la publicació, que seguirà oferint els seus continguts a través de la pàgina web. De fet, a partir d'ara el portal ha de guanyar força, per oferir més informació de la que incloïa fins ara.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El rumor del tancament de la revista s'ha filtrat a la xarxa a mig matí i, des d'aleshores, el hashtag #superpop aglutina una mescla curiosa de comentaris que van des de la lamentació de les joves, ara ja més crescudetes, que van ser el primer públic objectiu de la revista quan va començar la seva tirada a l'Estat espanyol, fins a les mofes d'aquells que no lamentarien en absolut que el rumor es convertís en una realitat. En qualsevol cas, la munió de comentaris ha fet que l'etiqueta es convertís en trending topic a l'Estat al llarg d'aquest dilluns.

SuperPop ha sigut la publicació de referència de totes les tafaneries relacionades amb l'esfera de les estrelles pop adolescents. Amb un número imprès quinzenal, la revista ha sigut la responsable de publicar les intimitats de tots els ídols juvenils de les darreres dues dècades, des de Take That, passant pels Backstreet Boys i les Spice Girls fins a Justin Bieber, l'actual ídol de masses de bona part de les adolescents d'arreu del món.

stats