TELEVISIÓ
Mèdia 16/03/2011

Norma Ruiz serà Blanca Cuesta a 'Carmen Cervera. La Baronesa'

Paulo Pires, Paco Déniz, François-Eric Gendon, Fèlix Pons, Diego Molero i Montse Guallar completen el repartiment de la 'TV movie' sobre la vida de Tita Cervera

Redacció
2 min
Norma Ruiz, actriu que encarnarà Blanca Cuesta

BarcelonaL'actriu madrilenya Norma Ruiz, coneguda per la seva actuació a la sèrie de Telecinco Yo soy Bea, ha sigut l'última incorporació al repartiment de la TV movie que emetrà la mateixa cadena. Ruiz encarnarà el paper de Blanca Cuesta, la dona de Borja Thyssen i jove de la baronessa. La ficció comptarà, també, amb la participació del portuguès Paulo Pires com a Lex Barker, el canari Paco Déniez en el paper d'Espartaco Santoni, el francès François-Eric Barker com a Heinrich von Thyssen, Fèlix Pons donant vida a Manuel Segura, Diego Molero com a Borja Thyssen i la catalana Montse Guallar encarnant Carmen Fernández de la Guerra, mare de la baronessa.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Basada en la biografia escrita per Teo Lozano i Goya Ruiz, la cinta recrearà els episodis més importants de la joventut i la maduresa de Tita Cervera, entre els quals destaquen les primeres aparicions en societat després de rebre el títol de bellesa Miss Univers, la seva faceta com a actriu i les relacions sentimentals que va mantenir amb l'actor americà Lex Barker, el productor veneçolà Espartaco Santoni, el publicista Manolo Segura i el baró alemany Heinrich von Thyssen. També tindrà un especial protagonisme la lluita aferrissada de Tita Cervera per portar a Espanya una de les col·lecciones d'art més prestigioses del món i la relació amb el seu fill Borja.

Barcelona, Mataró, Argentona i Begur

La Ciutat Comtal aglutina les principals localitzacions en què la ficció pren vida. Un cèntric immoble del barri de l'Eixample simularà la casa de Rambla Catalunya, on la protagonista va viure tota la seva infància i adolescència, i també es gravaran seqüències al Parc de la Ciutadella, a l'Hotel Palace i al Recinte Firal de Montjuïc.

La mansió senyorial catalana Bell Recó, ubicada a Argentona, ha sigut l'espai escollit per recrear Villa Favorita, l'elegant palau del segle XVII situat davant del llac Lugano (Suïssa), on la baronessa va viure els anys de matrimoni amb Heinrich. Dos xalets de la població empordanesa de Begur simularan Mas Mañanas, residència a Sant Feliu de Guíxols en què Tita Cervera va viure la seva relació amorosa amb Lex Barker, i la mansió dels Davidoff a l'illa italiana de Sardenya, escenari de la primera trobada entre Heinrich i Carmen Cervera. La seqüència que recrearà el moment en què la baronessa va rebre el tercer lloc en el concurs de Miss Univers es gravarà a un teatre de Mataró.

El rodatge de la TV movie, dirigida per Joaquín Llamas i produïda en col·laboració amb Brutal Media, finalitzarà el proper 30 de març.

stats