CAP D'ANY TELEVISIU
Mèdia 18/11/2011

Guardiola i Mourinho de 'Crackòvia' presentaran les campanades de TV3

TV3 intentarà conjurar per Cap d'Any el fantasma de la crisi: retransmetrà les campanades des de Guissona, un municipi sense atur. Els imitadors de Guardiola i Mourinho a Crackòvia faran els honors.

àlex Gutiérrez M.
2 min
Guardiola i Mourinho de 'Crackòvia'

BARCELONA.Els rivalíssims Guardiola i Mourinho, en la seva encarnació de personatges del Crackòvia, seran els encarregats d'acomiadar el 2011 i donar la benvinguda al 2012 a TV3. Amb aquesta fórmula, la pública catalana vol repetir l'èxit de l'any passat, en què la periodista Laia Ferrer i l'imitador de Carles Puyol van aconseguir una quota del 40%, el millor registre de TV3 dels últims deu anys per a les campanades de Cap d'Any.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tot i que el guió no ha transcendit, el contrast entre estils dels dos tècnics -tant a dins com a fora del camp- alimentarà, de ben segur, l'humor de la cerimònia. L'últim any s'han viscut situacions ja clàssiques, com el mític dit que Mourinho va clavar a l'ull del segon entrenador blaugrana, Tito Vilanova. O bé el moment en què Pep Guardiola va perdre les habituals bones maneres per dir-li a Mou que era "el puto amo", per haver escalfat millor que ningú les rodes de premsa d'abans dels partits.

L'actor Pep Plaza interpreta el tècnic blaugrana en el programa de sàtira esportiva. També ha encarnat l'expresident Joan Gaspart, el president madridista, Florentino Pérez, o els periodistes Joaquim Maria Puyal, Lluís Canut i Josep Lluís Merlos.

En el cas de Toni Albà, a banda de fer de Mourinho a Crackòvia, ha donat vida al mateix programa a les imitacions de Dani Alves, Carles Rexach, Jaume Ferrer i, en l'àmbit polític, Silvio Berlusconi i José María Aznar.

El lloc, en clau de crisi

Si els presentadors s'han escollit en clau esportiva, la ubicació s'ha triat per les seves ressonàncies econòmiques. La retransmissió es farà a Guissona, en clau de bon desig davant de la crisi: aquest municipi de la Segarra no té cap persona aturada.

Les campanades de Cap d'Any aniran precedides d'un episodi especial del programa Crackòvia que es dedicarà íntegrament a la rivalitat entre el Barça i el Madrid.

stats