Mèdia 05/09/2011

TV3 iguala el seu mínim històric al mes d'agost

A.c.r.
1 min

Barcelona.TV3 ha tingut a l'agost una audiència mitjana de l'11,4%, i ha igualat el mínim històric del mateix mes de l'any passat. Les novetats estiuenques no han contribuït gaire als bons resultats del canal públic: Secrets de Xangai , que durant bona part de l'estiu ha ocupat la sobretaula, ha aconseguit un 13,4% de quota, per sobre de la mitjana del canal i de les altres estrenes de l'estiu, però molt lluny de les xifres de La Riera , que va tancar temporada superant de llarg el 20% de quota de pantalla.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Pel que fa a les novetats del prime time , la sèrie Hawthorne s'ha hagut de conformar amb un 9,6% de quota, i La partida , amb un 8,8%. L'estiu passat, el concurs havia pujat fins al 12,8% de quota.

Per acabar, cal destacar que l'audiència també ha donat l'esquena als espais que el circuit català de La 2 ha posat en marxa aquest estiu. La cadena ha tingut un 2,3% de quota de pantalla a Catalunya, però tant Racons com 25(...)50 , Òpera oberta i Linguàrium han quedat per sota d'aquesta xifra, amb percentatges en alguns casos testimonials.

stats