PROGRAMACIÓ ESTIUENCA
Mèdia 28/06/2011

TV3 torna a jugar a 'La partida' durant l'estiu

La partida de TV3 tornarà a ser aquest estiu l'aposta més lúdica de la televisió catalana. Javier Estrada presentarà cada dimarts aquest concurs, que manté l'essència però que incorpora algunes novetats.

Albert Castellví Roca
2 min
Cantar sota una dutxa d'aigua freda intentant que la parella endevini de quina cançó es tracta és una de les proves de malson que hauran de superar els concursants de La partida de TV3 .

Barcelona.Els platós de TV3 tornaran convertir-se a partir d'aquesta nit en un gran tauler del joc Party&Co per acollir una nova edició de La partida de TV3 . El concurs que presenta Javier Estrada estrena avui (22.15) la segona temporada amb els dos mateixos objectius amb què va debutar ara fa un any: divertir els espectadors, sense cap més pretensió que fer-los passar una bona estona, i fer realitat els somnis d'una de les parelles concursants.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquests són els dos elements que fan especial el concurs. Òscar Nogueira, el creador i director del format, assegura que el Party&Co li agrada per dues raons: "La primera és que quan hi jugues, el primer que fas és mirar què fa l'altre, per riure, i això és molt televisiu. La segona és que un cop s'ha acabat el joc tens ganes de fer una altra partida, i és igual qui hagi guanyat. L'important no és guanyar, sinó jugar". Per això, diu, no volia que al final del concurs hi hagués un premi en metàl·lic: "Si estem venent el joc pel joc no té sentit". El resultat és que el premi per als guanyadors és la possibilitat de fer realitat el seu somni, ja sigui un viatge als Estats Units o un tractament d'higiene dental. "A més -destaca Nogueira- això apropa més els concursants als espectadors".

De fet, a partir d'avui alguns dels concursants que van fer realitat els seus somnis l'estiu passat tornaran al plató per explicar la seva experiència i per reviure "els millors moments del seu pas pel programa", explica Nogueira.

Nous malsons

La segona temporada també inclourà noves modalitats de proves de malson, aquelles en què els participants es troben amb alguna dificultat afegida. Per exemple, hauran de fer mímica dins d'una armadura de 25 quilos o penjats del sostre, o hauran de fer de corresponsals amb problemes de delay . I, esclar, es mantindran algunes de les proves de més èxit de l'any passat, com cantar sota la dutxa o amb veu de barrufet per la inhalació d'heli.

Pensant en la canalla

De les onze edicions previstes per a aquest estiu, vuit tindran participants adults i a les altres tres hi competiran parelles formades per pares i fills. Una d'aquestes tres, a més, serà un homenatge als 20 anys del Club Super3, amb preguntes sobre el programa i la presència dels seus personatges. "Fem un esforç perquè sigui un concurs molt familiar", destaca el director, que afegeix que han volgut que entre el públic del plató també hi hagi canalla. En aquest sentit, explica que en aquesta nova etapa el científic Dani Jiménez proposarà una versió menys perillosa dels experiments que setmanalment porta al plató, perquè es puguin fer tranquil·lament a casa.

stats