Televisió
Mèdia 06/09/2012

TV3 emetrà dos partits del Barça durant la primera fase de la Champions

L'exfutbolista Gerard López substituirà Pichi Alonso com a comentarista en les transmissions

Ara
1 min
Messi vol tornar  a marcar contra el Madrid quatre partits després

BarcelonaDos dels partits del Barça durant la primera fase de la Lliga de Campions es podran veure per TV3 i La 1. Ho ha anunciat aquest dijous al matí el director de Televisió de Catalunya, Eugeni Sallent, durant la presentació de la nova temporada de la cadena, que inclou molt poques novetats. Justament un d'aquests canvis serà el trasllat als dimarts dels partits de Champions –cosa que ja se sabia– i la seva emissió simultània amb TVE. Dels sis partits corresponents a la fase de grups que es podran veure en obert, dos seran del Barça i dos més del Madrid. Pel que fa a les eliminatòries, encara no se n'han donat detalls, però dependrà de com es desenvolupi la competició.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Pel que fa a l'equip de transmissions de TV3, també es renova. La marxa de Pichi Alonso a Canal+ ha obligat a buscar-li un substitut, que serà Gerard López. El de Granollers, exjugador del Barça, el València i el Girona, entre altres equips, havia col·laborat amb les transmissions de La 1 durant la temporada passada.

Durant la presentació de la temporada també s'ha confirmat el pas de l''APM?' als dimecres, on precedirà la segona temporada de 'Kubala, Moreno i Manchón', i el debut en temporada regular de 'La partida', que s'emetrà els dissabtes. A més, TV3 emetrà els diumenges, després del '30 minuts', la sèrie 'Els Borja'.

stats