Televisió
Mèdia 22/07/2012

TV3 renunciarà al futbol si no el pot tenir a un preu "assumible"

Eugeni Sallent vol defensar una oferta esportiva "de primera línia" que inclogui també bàsquet, Fórmula 1 i els equips catalans de Segona Divisió

Acn
1 min
Eugeni Sallent, entrevistat per l'ACN

BarcelonaEl director de Televisió de Catalunya, Eugeni Sallent, assegura que a TV3 "l'interessa" el futbol de Primera Divisió, però que si no poden aconseguir-lo a preus "assumibles" hi hauran de renunciar. En una entrevista a l'ACN, Sallent destaca que el futbol, igual que altres esports com el bàsquet, ofereixen als espectadors la proximitat dels equips catalans i compleixen l'objectiu d'aconseguir "el màxim d'audiència". Tot i així, si no hi ha novetats, a partir de la propera temporada el futbol en obert es traslladarà dels dissabtes als dilluns, la qual cosa obligarà a reduir notablement –o fins i tot a eliminar per complet– la presència que hi tindran el Barça i el Madrid, fet que abaratirà el preu del paquet però el farà, alhora, menys atractiu per als espectadors.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"L'esport és un gran espectacle que connecta amb molts catalans", ha explicat Sallent, que per aquest motiu considera que en la negociació per aconseguir els drets d'emissió de la Lliga també es tindran en compte les transmissions dels equips catalans de Segona Divisió i de Segona B. "És evident que la partida de drets esportius és important i hem de veure com defensem una oferta esportiva de primera línia", ha insistit.

Quant a la Fórmula 1, Sallent considera que és un espectacle que també "agrada molt" als catalans. "Cada esport compleix un rol i un objectiu", ha subratllat. El director de TVC ha explicat que tenen signades tres temporades més de Champions League i una més de Fórmula 1, i que estan negociant per aconseguir també els drets de l'ACB i l'Eurolliga de bàsquet.

stats