Televisió
Mèdia 01/06/2012

TV3, la primera televisió de l'Estat amb presència a Google TV

Ofereix en directe el senyal de TV3CAT i milers de vídeos sota demanda. De moment només està disponible als Estats Units

Ara
1 min

BarcelonaTelevisió de Catalunya ha estrenat aquest dijous l'aplicació per a Google TV, que permet veure a través del televisor el canal internacional TV3CAT en directe i "milers de vídeos sota demanda consultables per programes i a través d'un cercador", segons assegura la cadena en un comunicat. Aquesta aplicació, que es pot descarregar des de la botiga digital Google Play, converteix TV3 en el primer canal de l'Estat amb presència a la plataforma televisiva de Google.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Amb aquesta estrena –de moment, disponible només als Estats Units, que és l'únic país on, per ara, es comercialitza Google TV– TV3 vol "potenciar la distribució del canal TV3CAT", que des de l'1 de maig s'ha deixat de veure a través del satèl·lit. La cadena assegura que aquesta "és una de les múltiples accions" que està tirant endavant per facilitar l'arribada del canal internacional a tots els catalans que viuen a l'estranger.

TV3 ja ofereix serveis "molt similars" per a televisors connectats de Sony, Philips, LG i Sharp, i també per a altres plataformes, com la videoconsola PS3, Windows Media Center, TiVo, dispositius mòbils i receptors d'InOut TV.

stats