COMUNICACIÓ
Mèdia 26/04/2012

El consell d’informatius de TVE, premi José Couso de Llibertat de Premsa

S'ha imposat al periodista Iñaki Gabilondo, a Rachid Nini –director del diari marroquí 'Al Massa'– i a la candidatura conjunta dels periodistes que informen del conflicte actual a Síria

Ara
1 min

BarcelonaEl consell d'informatius de TVE ha sigut guardonat aquest dijous amb el VIII Premi José Couso de Llibertat de Premsa, que reconeix la tasca de professionals i entitats compromeses amb el dret a la lliure informació.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els informatius de TVE s'han imposat al periodista Iñaki Gabilondo, a Rachid Nini –director del diari marroquí 'Al Massa'– i a la candidatura conjunta dels periodistes que informen del conflicte actual a Síria.

El premi, que atorga el Colexio Profesional de Xornalistas de Galicia (CPXG), el Club de Prensa de Ferrol i l'Obra Social La Caixa, s'entregarà el proper 9 de maig al Ferrol, ciutat natal de José Couso, assassinat a Bagdad el 2003 per soldats nord-americans.

El guardó va crear-se el 2004 com a homenatge als professionals de la informació que van perdre la vida o van patir represàlies per la seva defensa del dret a una informació lliure.

stats