Televisió
Mèdia 01/05/2012

TVE nega que censurés la gala dels premis Max i assegura que la penjarà íntegra a la web

Va emetre-la en diferit i va retallar alguns discursos polèmics. La cadena argumenta que la cerimònia es va allargar 40 minuts més del previst

Ara
1 min

BarcelonaLa retransmissió de la gala dels premis Max de teatre que La 2 de Televisió Espanyola va oferir aquest dilluns a la nit està envoltada de polèmica. La cadena va emetre la cerimònia en diferit, però no la va oferir completa, sinó que va retallar els discursos de molts dels premiats, entre els quals alguns de molts crítics amb la situació del món cultural i les retallades pressupostàries, com els de José Sanchis Sinisterra, Alfredo Sanzol o Salvador Sunyer.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Marcos Ordóñez, en el seu blog del diari 'El País', va denunciar el cas, i arran d'això Twitter va omplir-se de comentaris denunciant la "censura" que havia dut a terme la televisió pública. Aquest dimarts, la cadena ha justificat els talls argumentant que la gala havia durat 40 minuts més del previst –tot i que alguns discursos molt extensos es van emetre sencers– i ha avançat en un tuit que la cerimònia íntegra es podrà veure en breu a la web de RTVE.

stats