COMUNICACIÓ
Mèdia 02/03/2012

TVE podria eliminar 'Amar en tiempos revueltos' i els partits de l’ACB

La televisió espanyola podria retirar també les estrenes de noves sèries al canal Clan

Acn
1 min
Teledeporte i Clan podrien tancar per les retallades

BarcelonaTVE podria eliminar 'Amar en tiempos revueltos' i els partit de l'ACB, així com les estrenes de noves sèries al canal infantil Clan, segons ha informat Josep Manel Silva, president de torn del consell d'administració de RTVE, a RAC1. "Si no s'ajorna la retallada, el mes que ve no podrem emetre els continguts i s'hauran de fer reposicions", ha explicat. A més, ha afegit que aquest mes "ja hi haurà impacte a la graella". "Podem fer una televisió pública més barata i de qualitat, segurament no seria líder d'audiència, però compliria una funció social. Ho podem fer a partir de l'any que ve, però no aquest any", ha dit Silva.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Silva ha explicat que amb l'actual pressupost de la televisió no es pot assumir el cost d'una sèrie amb ambientació històrica com 'Amar en tiempos revueltos', que aguanta l'audiència de les tardes de TVE i que "no es pot parar de cop perquè si no morirà", ha dit. De moment, la cadena aguantarà aquest mes la sèrie però ja no podrà continuar gravant-la el mes que ve.

Silva també ha dit que no tenen diners per renovar el contracte de l'ACB, que acaba aquesta temporada. "Amb aquest pressupost, l'any que ve no podrem emetre el bàsquet a TVE", ha afegit. A banda, també ha dit que Clan no tancarà però que no podrà estrenar novetats nord-americanes.

El consell d'administració de RTVE ja va advertir fa uns dies que la reducció de 200 milions d'euros que l'ens ha d'afrontar aquest any pot tenir conseqüències molt greus per al futur de la televisió estatal.

stats