COMUNICACIÓ
Mèdia 26/03/2012

TVE no emetrà programació en directe el dia de la vaga general

A excepció dels Telediarios, tot el contingut serà enllaunat

Ara
1 min

BarcelonaTVE ha decidit no emetre continguts en directe –excepte els Telediarios– el proper 29 de març amb motiu de la vaga general convocada pels sindicats.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Durant l'emissió de la programació enllaunada, TVE mostrarà un rètol que romandrà en pantalla un minut cada mitja hora, o a l'inici i al final dels continguts gravats de més de trenta minuts. Aquest rètol informarà l'espectador que els programes no són en directe amb motiu de la vaga general i d'acord amb els serveis mínims –els Telediarios, que s'emetran en directe però seran més curts– pactats entre els sindicats i la direcció de la corporació.

En el cas de RNE, cada quinze minuts s'emetrà una gravació informant de la vaga. Als mitjans digitals, per la seva banda, hi haurà un 'banner' que recordarà que el dia 29 és jornada de vaga.

TV3 segueix negociant les condicions de serveis mínims

El comité d'empresa de TVC encara negocia quins seran els serveis mínims que oferirà la Corporació, segons ha explicat a l'ARA Núria Amat, presidenta del comité. Les negociacions, diu Amat, podrien allargar-se fins el mateix dia de la vaga.

stats