Televisió
Mèdia 28/06/2012

TVE no viatjarà a França per cobrir el Tour

Carlos de Andrés i Pedro Delgado narraran un any més la cursa ciclista, però ho faran des de Madrid

Ara
1 min
Pedro Delgado i Carlos de Andrés narraran el Tour des de Madrid

BarcelonaLa 99a edició del Tour de França arrenca aquest dissabte a la ciutat belga de Lieja, però cap representant de Televisió Espanyola no hi serà. La cadena estatal transmetrà, com és habitual, la cursa, però les retallades pressupostàries obligaran a cobrir-la des dels estudis de Madrid, i no des de la línia d'arribada de cada etapa, com havia passat durant els últims anys. No canviarà, en canvi, el tàndem de narradors, format pel periodista Carlos de Andrés i l'exciclista Pedro Delgado, que continuaran posant veu a la cursa.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Només a partir de la segona setmana de la competició, TVE tindrà un enviat especial al Tour. Serà Nico de Vicente, però les seves aportacions no seran en directe durant les transmissions, sinó cròniques per als informatius. Aquesta via d'estalvi, consistent a narrar competicions esportives des de la distància, no és nova: TVE ja hi va recórrer, també per estalviar, durant la darrera edició de la Lliga de Campions.

Les 21 etapes de la volta francesa es podran seguir, a partir de dissabte, cada dia per Teledeporte des de les 14.00, i a partir de les 16.00 la transmissió passarà a La 1. Dues de les etapes més destacades, però, es podran seguir de forma íntegra. Seran les dels dies 18 i 19 de juliol, que Teledeporte emetrà des de l'inici i, com la resta de dies, passarà el relleu a La 1 a les 16.00, que n'oferirà el tram final.

stats