Comunicació
Mèdia 13/01/2012

Tanca la Televisió Municipal de València

L'alcaldessa de València, Rita Barberà, justifica el tancament per "l'aplicació de mesures d'ajustament". TMV emetia des de 2007 i compta amb una vintena de treballadors

Ara
1 min

BarcelonaL'alcaldessa de València, Rita Barberá, ha anunciat el tancament de la Televisió Municipal de València (TMV). La junta de govern municipal ha acordat la mesura per fer front a la crisi econòmica. Segons Barberá, l'Ajuntament no pot destinar més recursos a la televisió, que compta amb una partida de 180.000 euros. "Em sap molt greu però aquesta és la realitat que tenim i ens obliga a prendre mesures", ha afegit Barberá. L'alcaldessa del PP ha volgut recordar que el consistori valencià manté una "política molt responsable amb l'aplicació de mesures d'ajustament" des de quatre anys ençà. TMV emetia des de l'any 2007 i compta amb una vintena de treballadors.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El grup municipal Compromís, a l'oposició, ha criticat la mesura, ja que la ciutadania perd "una oportunitat de tenir una finestra oberta a les notícies de la nostra ciutat". La regidora Pilar Soriano ha retret a Barberá que el tancament arribi "només quinze dies" després que el consistori aprovés els pressupostos municipals, "on es dotava amb 400.000 euros la Televisió Municipal per al seu funcionament durant l'any 2012".

stats