EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 26/05/2011

Tatiana Sisquella: "Em sento moderna quan faig servir l'iPhone"

1 min
Tatiana Sisquella condueix El suplement a Catalunya Ràdio.

Fa cosa d'un any que tinc l'iPhone 3, i ja m'agradaria tenir el 5! Sincerament, no en tenia cap necessitat, ni una! Però la gent que tenia al voltant començaven a tenir-lo, i jo veia que hi jugaven molt i que feien coses molt boniques, i també en vaig voler un. Em van dir que si trucava a la companyia i deia que em volia canviar me'l donarien, i tot i que vaig haver d'insistir-hi molt, al final ho vaig aconseguir. Al principi feia servir totes les aplicacions del món, però ara en faig un ús més moderat: truco, faig molts mails i molts WhatsApps, i últimament, que he estat de viatge a Lisboa, he descobert la utilitat del Viber. I també vaig descarregar-me una guia de viatge que es connecta amb el GPS i em va anar molt bé. La veritat és que em sento molt moderna, quan faig coses d'aquestes!

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Sóc més de Facebook que de Twitter. Abans només hi tenia amistats, però ara l'he obert a tothom i per això vaig amb més prudència. De Twitter també en tinc, però el faig servir més com a voyeur . M'agrada sobretot veure què diu la gent, especialment amb grans esdeveniments que jo també estigui compartint, com ara un partit de futbol.

La tele la miro sobretot a la carta, per no estar pendent dels horaris. Segueixo bastant els nous formats, i també moltes sèries. Moltes! Escolto la ràdio sobretot als matins: el Fuentes i el Basté. El futbol, amb el Pou, i el cap de setmana escolto El suplement .

stats