SÈRIE TELEVISIVA
Mèdia 30/11/2011

Telecinco tanca Aitor Luna en una presó d'alta seguretat

Telecinco estrenarà l'any que ve La fuga, una sèrie protagonitzada per Aitor Luna i María Valverde. En un món en crisi i sense llibertat, una dona lluita per alliberar el seu marit d'una presó d'alta seguretat.

Albert Castellví Roca
2 min
Aitor Luna és un dels protagonistes de La fuga. Els intents de la seva dona per treure'l de la presó conformen el nucli de la trama.

BARCELONA.Les reserves mundials de petroli s'estan esgotant, i els governs han posat en marxa una retallada global de les llibertats i els drets individuals en un suposat intent de garantir la pau i la seguretat dels ciutadans. Algunes persones, però, no es resignen a viure en aquest món d'opressió i s'organitzen en un moviment revolucionari, anomenat la Resistència, que lluita contra el sistema.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

És en aquest context que Daniel (Aitor Luna), un jove idealista que s'ha unit als insurrectes, és detingut per la policia política el mateix dia del seu casament. A causa de la seva declarada oposició al sistema, acaba tancat a la Torre, una presó de màxima seguretat situada al mig del mar, en una antiga plataforma petrolífera adaptada per acollir els presos més perillosos.

Escapar de la Torre és pràcticament impossible, però la dona de Daniel, Anna (María Valverde), està disposada a tot per alliberar-lo i complir la promesa d'amor etern que es van fer. Durant cinc anys trama un pla de fugida que inclou, com a primer pas, convertir-se en funcionària de presons i aconseguir ser traslladada a la Torre. Allà contacta amb el seu marit i altres membres de la Resistència que hi viuen com a reclusos, i entre tots intenten portar a la pràctica l'estratègia dissenyada per l'Anna. La fugida, però, serà encara més complicada i perillosa del que havien previst.

Aquesta història d'amor, misteri i acció és La fuga, la nova proposta de ficció que Telecinco ja ha començat a rodar amb intenció que vegi la llum durant el 2012. En un plató de 3.000 metres quadrats s'han reproduït tots els espais de la Torre, des de les cel·les de càstig fins als passadissos, els patis o les canonades que els presos utilitzaran com a primera via per intentar la fugida.

María Valverde debuta en televisió amb aquesta producció, que comptarà entre els actors de repartiment amb el català Jordi Vilches, que donarà vida a un dels reclusos. També estarà pres a la Torre l'excampió del món de llançament de pes Manuel Martínez. Aquest serà el seu primer paper en una sèrie de televisió, però no el seu debut com a actor, ja que anteriorment ha protagonitzat la pel·lícula Estigmas i ha interpretat un paper a El capitán Trueno y el Santo Grial.

stats