PROJECTE PER A LA PROPERA TEMPORADA
Mèdia 20/05/2011

Telecinco adaptarà la sèrie 'Entre fantasmas'

A.g.m.
1 min
Jennifer Love Hewitt és Melinda Gordon a la sèrie original.

BARCELONA.Telecinco prepara una adaptació per a l'Estat espanyol de la sèrie nord-americana Entre fantasmas , que s'ha emès a través de Cuatro. La història la protagonitza una noia, Melinda Gordon, que té l'habilitat de veure els difunts i parlar-hi, que la busquen per tal de transmetre missatges o completar tasques que van deixar pendents abans de morir.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Per interpretar la protagonista, Telecinco ha començat un càsting multitudinari amb actrius joves, al qual s'ha presentat la concursant de Factor X i protagonista de la sèrie Física o química Angy Fernández. La temporada passada, Fernández va abandonar la sèrie d'Antena 3.

Entre fantasmas es va estrenar l'any 2005 a la cadena CBS, on va durar cinc temporades, durant les quals es va convertir en un fenomen entre els més joves. La sèrie va suposar l'inici d'una moda que després va ser seguida per altres sèries com Medium , Joan de Arcadia i True calling .

Cuatro va començar a emetre la sèrie original l'any 2006, en horari de sobretaula, amb uns resultats d'audiència superiors a la mitjana de la cadena. En el seu millor any, el 2008, va aconseguir una mitjana de 1.753.000 espectadors i un 10,3% de quota de pantalla.

Des del mes de gener d'aquest any, Telecinco està oferint tots els capítols de la sèrie, començant per la primera temporada, a través del seu canal temàtic FDF.

stats