TELEVISIÓ
Mèdia 25/04/2012

Telecinco deixarà d’emetre ‘La Noria’

'El gran debate' passarà a durar cinc hores

Ara
1 min

BarcelonaTelecinco atura 'La Noria' cinc anys després del seu naixement. La cadena de Mediaset ha decidit deixar d'emetre l'espai presentat per Jordi González i apostar per 'El gran debate', que condueix el mateix presentador juntament amb Sandra Barneda. D'aquesta manera, 'El gran debate' passarà a ocupar la nit de dissabte amb una duració de gairebé cinc hores.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons Telecinco, es tracta d'una mesura temporal propiciada pel "moment polític i social de gran intensitat", que demana un "fòrum d'anàlisi i opinió més exhaustiu". Per això, el format comptarà amb una major varietat de continguts, com ara entrevistes personalitzades i debats cara a cara.

Amb el tancament de 'La Noria' Mediaset posa punt final a un programa amb una etapa final marcada per la crisi d'anunciants, que el novembre passat van deixar l'espai sense publicitat durant un dia per la polèmica entrevista a la mare d'El Cuco.

'La Noria' s'acomiada amb una audiència mitjana aquest últim any del 15,2% de 'share' i 1.645.000 espectadors. En només quatre mesos, 'El gran debate' ha aconseguit una audiència mitjana del 12,3% de 'share' i 1.949.000 espectadors.

'La Noria' ja no es va emetre dissabte passat

El passat dissabte 21 d'abril Telecinco ja va emetre 'El gran debate' com un especial de més de quatre hores, ocupant també l'horari de 'La Noria'. El programa va tractar diversos temes d'actualitat com el viatge del rei a Botswana i l'expropiació d'YPF.

stats