CAS 'LA NORIA'
Mèdia 22/11/2011

Telecinco reacciona i cancel·la dos espais polèmics

Els programes Resistiré, ¿vale? i Enemigos íntimos desapareixen de la graella de Telecinco des d'aquesta mateixa setmana. La cadena prescindeix d'espais polèmics en resposta a les crítiques a La noria.

Albert Castellví Roca
2 min
Telecinco reacciona i cancel·la dos espais polèmics

BARCELONA.Les conseqüències de l'entrevista de Jordi González a Rosalía García, la mare del Cuco -condemnat per encobrir l'assassinat de Marta del Castillo- s'estan començant a estendre per la graella de Telecinco. La cadena ha decidit fer un gest de bona voluntat per mostrar als espectadors la seva intenció d'allunyar-se dels temes més polèmics, i des d'aquesta setmana prescindirà de dos dels seus espais més controvertits: Resistiré, ¿vale? i Enemigos íntimos.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El primer, conduït per Tania Llasera els dijous a la mitjanit, va generar un rebombori important la setmana passada per una redifusió en un dels canals secundaris del grup, La Siete, i en horari protegit d'una edició en què l'actriu eròtica Sonia Baby -concursant del reality Acorralados- feia un estriptis i acabava el xou introduint-se una bombeta a la vagina. La presentadora de l'espai va confirmar ahir, en un tuit, la cancel·lació del programa: "Apaguen @resistirevale11 de moment... Però tornarem en qualsevol moment!", advertia, i assegurava que farien honor al seu nom i que resistiran.

D'altra banda, ja estava previst que Enemigos íntimos quedés fora de la graella d'aquest dimecres, puntualment, per deixar pas a una emissió de Más allá de la vida, però ara Telecinco ha decidit que no torni, si més no amb el mateix nom i els mateixos continguts. L'espai, presentat per Santi Acosta, es dedica a explotar al màxim els enfrontaments entre els protagonistes de la premsa rosa, especialment els que han sortit dels realities de la cadena.

'La noria' segueix girant

Amb la supressió d'aquests dos espais, Telecinco confia rebaixar el to dels seus continguts i aplacar les crítiques contra la seva programació, amb l'objectiu de salvaguardar-ne una de les gallines dels ous d'or, el també polèmic Sálvame. Mentrestant, l'espai que va obrir la polèmica ha sortit airós dels canvis a la graella. Tot i haver-se quedat sense cap anunci en l'edició de dissabte, La noria se seguirà emetent. En declaracions a El Periódico, la periodista María Antonia Iglesias, col·laboradora de l'espai, ha explicat que el conseller delegat de Mediaset, Paolo Vasile, ha expressat a l'equip del programa el seu "suport incondicional".

Per la seva banda, Giuseppe Tringali, responsable de Publiespaña, l'empresa de Mediaset encarregada de la gestió de la publicitat, es reunirà el 30 de novembre amb els anunciants per defensar els canvis a la graella de Telecinco i intentar convèncer-los que tornin a La noria.

stats