Tecnologia
Mèdia 09/05/2012

Telefónica llança TU Me, una aplicació alternativa a WhatsApp que permet trucar gratuïtament

Està disponible arreu del món i per a qualsevol companyia. De moment s'ha desenvolupat la versió per a iPhone, però n'hi haurà també per a Android

Ara
2 min

BarcelonaTelefónica ha tret al mercat aquest dimecres TU Me, una aplicació mòbil gratuïta alternativa a WhatsApp però millorada, ja que a més d'intercanviar missatges de text amb fotos o vídeos permet també mantenir converses telefòniques a través d'internet i emmagatzemar els arxius al núvol durant un any també de forma gratuïta. La companyia explica que "les interaccions amb els altres usuaris queden registrades en format de 'timeline' per poder consultar-les fàcilment, navegar-hi o buscar a l'històric de converses".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tot i haver estat creada per Telefónica, l'aplicació es pot descarregar gratuïtament des de l'AppStore d'Apple –en breu estarà disponible també per a 'smartphones' amb sistema operatiu Android– i es pot utilitzar a l'iPhone, independentment de la companyia que tingui contractada l'usuari, i en qualsevol lloc del món, incloent-hi els països en què Telefónica no opera.

"No cal ser client de Telefónica, el pot descarregar qualsevol usuari", ha explicat Stephen Shurrock, el màxim responsable comercial de Telefónica Digital, la filial de la companyia que ha desenvolupat l'aplicació. De fet, TU Me és la primera aplicació que crea aquesta divisió, que es va posar en marxa a l'octubre amb l'objectiu de desenvolupar formes de negoci vinculades als serveis digitals.

TU Me conviurà amb Joyn, una altra aplicació alternativa a WhatsApp –en aquest cas, sense servei de veu– que desenvolupen conjuntament les tres principals operadores de telefonia mòbil de l'Estat: Telefónica, Vodafone i Orange. Joyn, però, només estarà disponible per als terminals de cadascuna d'aquestes empreses. Vodafone ja l'ofereix als seus clients des de finals de febrer, i es preveu que en les properes setmanes el servei arribi també als usuaris de les altres dues companyies.

stats