Televisió
Mèdia 11/11/2011

Terelu Campos, propera portada d''Interviú'

La periodista, col·laboradora de 'Sálvame', se suma a la llista de personatges de Telecinco que han fet el salt a la primera pàgina de la revista

Ara
1 min
Terelu Campos

BarcelonaLa periodista Terelu Campos serà la noia de portada del proper número de la revista Interviú. Així ho va confirmar ella mateixa al programa Sálvame, d'on és col·laboradora, tot afirmant que "estava contenta amb el resultat". L'entrevista que acompanya el reportatge fotogràfic està signada pel seu amic Ángel Antonio Herrera. Terelu Campos, filla de María Teresa Campos, no va voler revelar més detalls sobre la portada, però sí que va confessar que tenia por de situar-se al centre de la polèmica "i que tot el món opini". El programa Sálvame feia uns dies que anava escalfant l'ambient, explicant que un col·laborador seu sortiria a la primera pàgina de la revista. Les travesses incloïen Rosa Benito, Lydia Lozano i fins i tot Kiko Matamoros.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Alguns altres col·laboradors de programes de Telecinco ja han passat per la portada d'Interviú. És el cas de Belén Esteban, Marta López (ex-Gran Hermano), Tatiana (Resistiré) o Raquel Bollo (Acorralados).

stats