Mèdia 14/05/2012

Terratrèmol grec, a la portada de l'ARA

El diari ARA de dimarts obre la seva edició amb l'episodi d'inestabilitat financera amb l'epicentre a Grècia que ha enfonsat les borses aquest dilluns

Ara
1 min
porta da de l'ara

BarcelonaPortada de l'ARA en PDF

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El diari ARA d'aquest dimarts obre la seva edició amb les turbulències financeres que ha originat la manca de pacte polític a Grècia per formar un govern de coalició després de les eleccions, que van deixar un parlament molt fragmentat i amb formacions polítiques d'ideologies molt oposades. 'Terratrèmol grec' és el titular d'obertura, amb el qual la portada apunta també que "Brussel·les encén totes les alarmes" i que "es trenca el tabú que Atenes pugui abandonar la moneda comuna".

Sobre política, el diari explica que "Duran i el PSC faran pinya per frenar el Pla B de Mas", que el president català posaria en funcionament si no aconseguís el pacte fiscal a través de la negociació amb l'executiu espanyol.

El diari també destaca en la seva primera pàgina la nova acampada dels 'indignats' a la plaça de Catalunya de Barcelona, dels quals diu que "es reinventen".

A més, l'ARA també assenyala que "Neix l'acadèmia de la música".

stats