Mitjans públics
Mèdia 03/05/2012

Terribas s'agafarà un període "necessari" de descans abans de plantejar-se tornar a TV3

Confirma que de moment es reintegrarà a la universitat com a professora

Acn
1 min
Mònica Terribas

VicLa periodista Mònica Terribas ha confirmat aquest dijous en una conferència a la Universitat de Vic que –tal com ja havia avançat l'ARA– es reincorporarà a la universitat i adquirirà de nou la tasca docent que va abandonar quan es va convertir en directora de TV3, el 2008. En el camp estrictament periodístic, Terribas ha assenyalat que ara obrirà un període "necessari" de descans abans de decidir què fa, en referència a un possible retorn a la televisió pública.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El president del consell de govern de la CCMA, Brauli Duart, va oferir a Mònica Terribas que, si ho considerava oportú, en un futur "no gaire llunyà" es poguessin buscar fórmules de col·laboració perquè el "talent" i l'"excel·lent" feina de periodista de la fins ara directora de TVC pugui continuar servint els mitjans de comunicació públics del país.

L'exdirectora de TV3 ha lloat la feina duta a terme pels professionals de la casa durant la seva direcció i ha augurat que el nou equip ho farà "igual o millor" que ella. "No en tinc cap dubte", ha sentenciat.

stats