Mèdia 10/11/2011

'The Economist' sobre la crisi de l'euro: "Això és tot, amics"

El setmanari dedica el seu proper número a la crisi de l'euro i assegura que perillen "el mercat únic, el sistema bancari i l'economia global". A la portada, una bacanal romana: Berlusconi "va dir de passar-li la factura a Merkel"

Ara
1 min

Barcelona"Quan el tercer mercat de bons del món comença a cedir, la catàstrofe plana", així de contundent es mostra el setmanari The Economist sobre la crisi a Itàlia en el seu proper número, que es publicarà aquest dissabte. The Economist, que ha avançat la seva portada per internet, obre edició titulant "això és tot, amics" en referència a "la crisi de l'euro després de Berlusconi".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En l'article explicatiu de la seva web, el setmanari destaca que amb la situació crítica que viu Itàlia està en joc "Espanya, Portugal, Irlanda, l'euro, el mercat únic de la Unió Europea, el sistema bancari global, l'economia mundial i pràcticament tot en què puguis pensar". La tesi del setmanari és que l'economia italiana "importa molt més" que la grega "perquè és molt més gran".

A la portada s'hi pot veure a Berlusconi arreglant-se la corbata enmig d'una bacanal romana (el quadre Romans de la decadència, que Thomas Couture va pintar el 1847) i una cita: "Ell va dir d'enviar la factura a la senyora Merkel de Berlín".

stats