Mèdia 06/09/2011

'The Economist' repeteix portada en el desè aniversari de l'11-S

El setmanari anglès d'informació econòmica recorre a la mateixa imatge utilitzada en el primer aniversari de l'atemptat a les torres de Nova York, el setembre del 2001

Redacció
1 min
Portada de 'The Economist' en el desè aniversari de l'11-S a Nova York

BarcelonaEl setmanari anglès The Economist ha decidit utilitzar la mateixa imatge de portada que fa nou anys per commemorar el desè aniversari de l'atemptat islamista de l'11-S als Estats Units. El mateix perfil de les torres bessones que el setembre del 2002 servia de teló de fons per un eloqüent Remember (recorda), ara acompanya el titular Ten years on (deu anys després), en una edició en què el rotatiu especialitzat en informació econòmica i política revisa altres aspectes claus de l'actualitat com la Líbia post-Gaddafi i l'emergència dels rebels de classe mitjana.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La reutilització de portades no és quelcom inèdit. De fet, la revista Time ho ha fet en diverses ocasions, ja sigui utilitzant la mateixa imatge o bé reciclant-ne una d'anterior amb certes modificacions, com va ser el cas d'una portada de principis de maig d'aquest any, en què, arran de la mort d'Ossama bin Laden, la revista va reproduïr una portada del 1945 amb motiu de la desaparició de Hitler.

stats