REGNE UNIT
Mèdia 27/02/2012

'The Sun on Sunday' arrasa als quioscos britànics en la seva estrena

El nou dominical de Murdoch, amb 3,26 milions d'exemplars venuts, va superar ahir tots els seus rivals

Ara
1 min

Barcelona'The Sun on Sunday', el nou dominical britànic del grup de Rupert Murdoch, va vendre 3,26 milions d'exemplars en la seva primera edició, molt per davant de la resta de mitjans britànics en la jornada d'ahir diumenge, segons ha anunciat aquest dilluns l'editora.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El magnat de la comunicació ha explicat al seu compte de Twitter que l'edició dominical de 'The Sun' ha superat les seves previsions, ja que prèviament havia confessat que es consideraria satisfet si aconseguia una acceptació superior als dos milions de còpies. "Increïble. 'The Sun' ha confirmat les vendes de 3.260.000 còpies. Gràcies a tots els lectors i anunciants. Ho sento si s'havia esgotat; n'hi haurà més la pròxima vegada", ha apuntat Murdoch, de 80 anys.

'The Sun on Sunday' ha venut molt més del que va vendre en la seva última edició el seu antecessor, 'News of the World' –amb 2.660.000 còpies–, tancat al juliol per l'escàndol de les escoltes i suborns a la policia, quan era el mitjà líder del Regne Unit. Amb un preu de 50 penics (60 cèntims d'euro), el nou dominical ha superat també tots els seus rivals, que han vist com les seves vendes baixaven entre el 15 i el 30 per cent, segons informa el diari 'The Guardian'. El seu competidor més proper, el 'Sunday Mirror', va vendre diumenge amb prou feines 1,3 milions d'exemplars, enfront dels 1,75 milions de còpies d'una setmana abans. El baix preu del 'Sun on Sunday', a més, ha forçat alguns dels seus rivals a reduir el seu cost, com 'The Daily Star Sunday' o 'The Sunday Express'.

El mateix Murdoch es va encarregar ahir de supervisar la sortida de les rotatives del nou dominical a les impremtes de Broxbourne (comtat de Hertfordshire).

stats