Mèdia 17/08/2012

'The walking dead' i 'Bones', menú de tardor per a Fox

J.c.
1 min
Una tercera temporada de The walking dead ensenyarà l'apocalipsi zombi en nous espais.

BARCELONA.Els canals internacionals de la cadena Fox aposten per tres ficcions representatives de la marca per començar el nou curs. The walking dead , la sèrie de Robert Kirkman, repetirà protagonisme a Fox el 15 d'octubre, només 24 hores després d'estrenar-se als EUA.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

De moment se sap que la tercera temporada es roda en un poble de Geòrgia on es recrea Woodbury, un fort des del qual el governador, un nou humà supervivent, es defensarà dels atacs zombis. També destaca per a la nova tanda el retorn de Merle, Michael Rooker, que no apareix d'ençà que el van deixar abandonat en un terrat a Atlanta, i que s'havia tallat la mà per poder escapar de les manilles que el lligaven a una mort segura.

L'altra gran ficció renovada és American horror story , una sèrie que enguany aspira a 17 premis Emmy. La segona temporada tornarà a comptar amb Jessica Lange, acompanyada per un nou repartiment que integren Chloe Sevigny, James Cronwell i Franka Potente, que farà doblet al canal amb la seva aparició a la nova sèrie Copper .

Fox també portarà a Espanya la vuitena temporada de Bones , encara sense data d'estrena aquí. La ficció, que començarà al setembre als EUA, no serà tan "previsible" com abans, segons el guionista Stephen Nathan. A més, diu que estan intentant solucionar l'allunyament entre els dos protagonistes, la forense Brennan i l'agent Booth, després que ella hagués de fugir.

stats