Mèdia 20/04/2011

Toni Albà: "La meva parella em porta el Twitter i el Facebook"

1 min
Toni Albà és actor dels programes Polònia i Crackòvia .

Tinc el Nokia més primitiu que hi ha, un que és per als avis, però davant meu tinc l'iPhone 4, que m'acaba d'arribar. Aquesta tarda he de rebre una trucada que em dirà que ja me l'han donat d'alta, o sigui que estic a punt de fer el gran salt. Tenia tants punts acumulats que els de Telefónica ja m'estaven començant a insultar, es devien pensar que em volia quedar les accions! Em van oferir l'iPhone i un netbook , i encara em sobren punts! Gairebé m'han obligat a fer el canvi.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Utilitzo molt el telèfon, però en general faig trucades breus, de dir quatre coses i prou. Amb l'iPhone m'hi hauré de posar, però fins ara no el feia servir per a res més: contesto els missatges amb un "D'ak!" per dir "d'acord", i ja està. Per al Twitter, el Facebook i la web tinc una trampa: la mare dels meus fills, que d'això en sap molt, i té una Blackberry on rep tots els correus que m'envien. Tot ho faig a través d'ella: li demano que m'enviï els correus, que em gestioni el Facebook, que escrigui coses al Twitter... Sóc molt mandrós, amb aquestes coses!

Sóc molt addicte a la tele. Al matí poso el 3/24 per estar al corrent de les notícies, i al vespre miro alguna pel·lícula o algun programa. A part del Crackòvia i el Polònia , que els miro per veure el fruit del que he gravat, no em perdo mai l' APM? . La ràdio l'escolto als trajectes entre Vilanova i Barcelona. Sovint els faig a la matinada i sento les repeticions de RAC 1 o El visitant , de Catalunya Ràdio.

stats