Mèdia 13/08/2012

Marc Balaguer, de 'Polseres Vermelles': "Els actors que han realitzat el doblatge no han actuat, només han posat la veu"

L'actor de la sèrie d'Albert Espinosa lamenta, en una entrevista a 'El Periódico', que Antena 3 no els hagi convocat per doblar-la al castellà

Ara
1 min
Els protagonistes de 'Polseres vermelles'

BarcelonaEl jove intèrpret Marc Balaguer, que fa de Toni a la sèrie, lamenta que la cadena privada Antena 3 no hagi comptat amb les veus del repartiment original: "Els actors que han realitzat el doblatge no han actuat, només han posat la veu". 'Pulseras Rojas' ha tingut molt èxit a l'estat espanyol des que la cadena de Planeta n'obtingués els drets. De fet, en el conjunt de l'Estat la ficció del català Albert Espinosa lidera a la nit dels dilluns.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El rodatge de la segona temporada de la sèrie va començar el passat 9 de juliol, i un dels seus joves protagonistes, Marc Balaguer, ha parlat d'aquestes noves gravacions en una entrevista a 'El Periódico'. El jove actor, nascut el 1995, es mostra molest pel fet que Antena 3 no hagi convocat els joves protagonistes de per doblar al castellà la sèrie. "Em vaig sentir molt estrany. Quan et veus a la tele ja et notes una veu diferent. Però quan, a més, aquesta no és la teva, és encara més estrany. Sents la veu de tots els personatges i no et quadren amb la cara", comenta. "En algun moment, vaig canviar a la versió original, perquè volia escoltar la meva veu, però gairebé tot el vaig veure en castellà per comprovar què havia fet Antena 3. Els actors que han realitzat el doblatge no han actuat, només han posat la veu", conclou.

stats