EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 25/03/2011

Toni Real: "Fa 30 anys que tinc una pometa a l'ordinador"

1 min
Toni Real presenta 'Temps de neu' i 'Temps d'aventura' a TV3.

Tinc un HTC, que és el mòbil que em va donar TV3, però preferiria tenir-ne un altre. Sóc un fanàtic d'Apple: fa 30 anys que tinc una pometa a l'ordinador i a casa tinc tots els Macintosh que han existit, des del Classic fins a l'últim model. Vaig gairebé tot el dia amb el MacBook a sobre i, per tant, el mòbil no el faig servir gaire, només per fer trucades. A més, sóc poc de trucar per telèfon i d'enviar mails. Prefereixo el cara a cara, sobretot quan s'han de tractar temes importants. Sóc de la vella guàrdia!

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El Facebook m'agrada com a divertimento , però per segons quines coses no el faria servir mai. És una eina comunicativa brutal, i està molt bé, però no per fer-ne un plantejament seriós. A Twitter, en canvi, no hi sóc. Conec gent que hi està totalment enganxada, i jo no vull estar-ne pendent tot el dia. Tot i així, no em considero allunyat de les tecnologies: el Temps de neu va ser el primer programa de TV3 amb domini propi a internet i el Temps d'aventura , el primer que va tenir podcast.

Sóc de la generació que encara mira la tele, però no en sóc un bon consumidor, perquè me la miro amb ulls de professional. Més aviat em fixo en la gent que la mira i, a vegades, fins i tot prenc notes! M'agraden programes que no agraden a ningú, com els de llibres i , en canvi, no puc amb les sèries. Sóc un boig de la ràdio, l'escolto sempre que puc. Crec que és el mitjà per excel·lència.

stats