LA NOVA GRAELLA TELEVISIVA
Mèdia 09/01/2011

Tornen 'Allá tú' i 'OT' I s'estrena 'The walking dead'

S'acaben les festes i tot torna a la normalitat. A l'escola, a la feina i també a la televisió. I a banda dels programes que tornen, arriben les novetats del nou any. ¡Allá tú! i Entre línies , dues de les més sonades.

Auri Garcia Morera
2 min
TVE, Telecinco

BARCELONA.Després d'un parell de setmanes en què molts dels programes importants han fet vacances de Nadal, demà dilluns torna la programació televisiva habitual. Amb els programes que hi havia a finals del mes de desembre, però també amb d'altres que tornen després d'una absència més llarga, i d'altres que s'estrenen per primer cop. Dels clàssics, a més, n'hi ha diversos que presenten alguna novetat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En la franja matinal, demà tornen Els matins de TV3 , Los desayunos de TVE i Las mañanas de Cuatro . Aquest últim, amb un canvi important: després de la fusió entre Telecinco i Cuatro, la presentadora Concha García Campoy ha estat rellevada per Marta Fernández. A la tarda, el més destacat és el retorn de la sèrie La Riera , que incorporarà cinc personatges nous, i una estrena que també es deriva de la fusió entre Telecinco i Cuatro. Es tracta del concurs ¡Allá tú! , que ja es va emetre entre el 2004 i el 2008 a Telecinco, i que a partir de demà es podrà veure cada tarda a Cuatro.

Aquests programes diaris que s'emeten al matí o a la tarda, s'hi juguen molt en les properes setmanes: els primers mesos de l'any són els de més consum televisiu, ja que el temps convida a quedar-se a casa. Per tant, si aquests programes aconsegueixen uns bons resultats d'audiència durant aquest període, la mitjana de teleespectadors de la temporada en sortirà molt beneficiada.

Pel que fa als programes de nit amb periodicitat setmanal, dimarts comença una nova etapa del clàssic Entre línies i s'estrena la sèrie nord-americana The walking dead a La Sexta. Dimecres hi torna a haver futbol per televisió, un fet que es convertirà en habitual a partir d'ara, ja que es comencen a jugar les rondes finals de la Copa del Rei i de la Lliga de Campions. I dijous és el dia del retorn de Banda ampla, que ha canviat de dia precisament per no coincidir amb el futbol.

En la programació dels caps de setmana també hi ha algunes novetats. Avui mateix, a dos quarts d'onze de la nit, TV3 estrena nous episodis de la sèrie Fringe, que a partir d'ara s'emetrà els diumenges. I la setmana que ve, com a excepció perquè es tracta de l'estrena, Telecinco emet el primer programa d' Operación Triunfo 2011 , presentat per Pilar Rubio. En aquest cas, l'emissió en diumenge serà excepcional, ja que les gales regulars del concurs musical es faran en dimecres.

Les altres estrelles dels caps de setmana, Fórmula 1 i Moto GP, encara trigaran a arribar. El motor no torna fins al març.

stats