Animació
Mèdia 31/05/2012

Tornen els 'Óssos Amorosos'

La cadena nord-americana Hub TV n'estrena dissabte una nova versió, amb els dibuixos posats al dia

Ara
1 min

BarcelonaEls 'Óssos Amorosos', que durant els anys 80 van fer les delícies de molts joves espectadors de televisió, són a punt de tornar a la pantalla. Ho faran, de moment, als Estats Units, on la cadena Hub TV estrena aquest dissabte una nova versió de la sèrie, titulada 'Welcome to Care-a-Lot'. En aquesta nova producció, els personatges perden la seva aparença original d'óssos de peluix i la canvien per una estètica més actual i adaptada a l'entorn digital.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els personatges, però, mantindran el símbol dibuixat a la panxa que els identifica i que els permet ajudar els altres i complir els seus desitjos. A més, s'hi afegirà una nova óssa, encara molt petita, que estarà representada per un cor i que, segons la productora de la sèrie, Sarah Finn, "encara no coneix el poder que amaga a la panxa".

Segons Finn, els Óssos Amorosos són ara "més populars que mai", tot i que ja fa més de 30 anys que van néixer. Inicialment van aparèixer en una col·lecció de postals de felicitació creada el 1981, i cinc anys més tard van fer el salt a la pantalla, primer a la de televisió i posteriorment a la de cinema: han protagonitzat cinc pel·lícules, l'última de les quals es va estrenar el 2010.

stats