Mèdia 01/09/2012

Tornen l''Emprenem', l''Ara Kids' i el 'Llegim'

A partir de demà l'ARA recupera la normalitat. Les 'contres' tornaran a ser un espai dedicat a l'opinió i reapareixeran tots els suplements. A més, neix una secció per recordar el millor periodisme català

Ara
2 min
Nens llegint el suplement d'estiu ARA KIDS/Ferran Forné

BARCELONA.La d'avui és l'última edició d'estiu de l'ARA, que a partir de demà recuperarà l'estructura i les seccions habituals, tot i que amb algunes novetats. Un dels canvis més visibles serà el de la contraportada, que després de tot l'estiu acollint les entrevistes a partir de demà tornarà a ser un espai reservat a les opinions dels millors analistes de l'actualitat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La perspectiva internacional d'Antoni Bassas des de Washington els dilluns, la radiografia de la societat de Salvador Cardús els dimarts, l'opinió d'Ernest Folch els dimecres, les entrevistes de Bibiana Ballbè els dijous, la visió crítica de Xavier Bosch els divendres, les cartes d'Albert Om els dissabtes i les anàlisis polítiques de Toni Soler els diumenges tornaran a ocupar l'última pàgina del diari, acompanyats de la ironia de les columnes d'Empar Moliner i els articles de Tatiana Sisquella i Josep Ramoneda.

Per la seva banda, les entrevistes recuperaran el seu espai habitual a les pàgines interiors del diari, des d'on continuaran descobrint, dia a dia, alguns dels personatges més sorprenents i interessants de Catalunya i de la resta del món.

El millor periodisme català

Una de les novetats més destacades que el diari incorporarà a partir de demà serà una col·laboració del periodista, assagista i professor Josep Maria Casasús, que cada dia recuperarà un text històric d'algun dels periodistes catalans més destacats i el tornarà a presentar als lectors. Autors com Josep Pla, Eugeni Xammar, Gaziel i Josep Maria Planes seran alguns dels protagonistes d'aquest espai.

Casasús, autor de diversos llibres que recopilen alguns dels millors articles del periodisme català del segle XX, situarà cadascun dels textos en el context històric en què van ser escrits, de manera que se'n faciliti la comprensió per part del lector i se'n pugui entendre millor el significat més profund.

Suplements i subscripcions

A partir de la setmana que ve, a més, l'ARA recupera tots els seus suplements. El primer que tornarà serà l'Ara Llegim, que cada dissabte, a partir del dia 8, tornarà a oferir vuit pàgines amb tota l'actualitat relacionada amb el món de la literatura: entrevistes a autors, crítiques i opinions sobre llibres i les llistes dels títols més venuts.

Diumenge serà el torn dels altres suplements. L''Emprenem' tornarà a recollir tota l'actualitat relacionada amb el món dels emprenedors, presentarà nous casos d'èxit de catalans que han aconseguit tirar endavant una empresa i oferirà les millors opinions relacionades amb aquesta matèria.

Per la seva banda l''Ara Kids', que durant l'estiu ha mantingut la presència a l'ARA amb una pàgina diària, recuperarà el seu format habitual de vuit pàgines els diumenges, amb continguts orientats a la canalla: jocs, entrevistes i temes d'actualitat adaptats al públic infantil i acompanyats d'apartats en anglès per ajudar els joves lectors a millorar el domini d'aquesta llengua. També tornaran les quatre pàgines dedicades a la ciència que cada diumenge acosten el lector als últims avenços i a les curiositats científiques més sorprenents.

Tots aquests suplements s'uniran a l''Ara Tu' i el 'Criatures', que no han fet vacances, i al 'Time Out', que va reaparèixer divendres.

A més, amb l'ARA de diumenge que ve, tots els lectors s'emportaran set vals que podran bescanviar per exemplars de l'edició impresa de l'ARA i una targeta que els permetrà accedir a tots els continguts de la versió digital del diari de manera gratuïta durant un mes.

stats