CCMA
Mèdia 28/11/2011

Treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio promouen una web i un manifest en defensa del servei públic

"Els recursos destinats als mitjans de comunicació públics no són una despesa, sinó una inversió per a la normalització de la llengua, la qualitat democràtica del país i la cohesió social", asseguren

à.g.m.
1 min
tv3teva

BarcelonaUn grup de treballadors de TV3, Catalunya Ràdio i La Marató han posat en marxa la web tv3teva.cat, des de la qual defensen el valor dels mitjans de la Generalitat com a garants dels valors del servei públic audiovisual. La pàgina veu la llum tres dies després de l'anunci d'una retallada del 13,3% en l'assignació anual pública que, segons va reconèixer el portaveu del Govern, Francesc Homs, comportarà sacrificis salarials i l'eliminació de dos canals. Tv3teva.cat inclou un manifest al qual els internautes poden adherir-se i on es recorda que "els recursos destinats als mitjans de comunicació públics no són una despesa, sinó una inversió per a la normalització de la llengua, la qualitat democràtica del país, la cohesió social i l’expansió cultural de continguts".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Per als responsables de la pàgina, "sense una CCMA potent, la indústria audiovisual i cultural catalanes es veurien profundament afectades, fins al punt de posar en risc la continuïtat de productores, distribuïdors, actors, estudis de doblatge, discogràfiques, editorials, clubs esportius… La pèrdua d’aquests sectors representaria també per a Catalunya la pèrdua de la seva projecció internacional, per la fuita de talent i emprenedoria". El manifest interpreta que la tisorada és fruit d'una "ofensiva privada per afeblir els mitjans públics".

stats