MITJANS PÚBLICS
Mèdia 13/01/2012

Tres-cents treballadors de Canal 9 ocupen la vuitena planta de RTVV

Com a protesta per l'ERO, s'instal·len a la planta on està el despatx del director general de Canal 9, José López Jaraba

Ara
1 min
Canal 9

BarcelonaUn grup de 300 persones han ocupat pacíficament la vuitena planta del Centre de Producció de Burjassot de RTVV després de l’assemblea de treballadors, informa CCOO en un comunicat. En ell es troba el despatx del director general de Canal 9, José López Jaraba.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons el sindicat, la concentració ha estat “espontània” i la manera que han trobat els professionals d'expressar “la seva indignació i rebuig” davant l'ERO que prepara l'ens públic. Tot i que encara no ha transcendit el nombre d'afectats, podria suposar l'acomiadament d'entre 1000 i 1.3000 treballadors de RTVV, segons va publicar al seu dia Las Provincias.

Com a conseqüència de la mobilització el Secretari General de RTVV, Juan Prefaci, ha rebut els representants del Comité d’Empresa, que li han exigit la dimissió de López Jaraba i la paralització immediata de tot el procés de l’ERO. També li han reclamat que es depuri la responsabilitat de la gestió de l’anterior director general Pedro García. A més, els representants dels treballadors han demanat un interlocutor amb la Generalitat valenciana per a plantejar-li una proposta alternativa que faci viable RTVV. Segons CCOO, el secretari general s’ha compromès a transmetre esta petició al govern autonòmic.

stats