SÈRIE TELEVISIVA
Mèdia 01/06/2012

Tres germanes protagonitzen la nova ficció còmica de Telecinco

Nausicaa Bonnín, Alexandra Jiménez i Juana Acosta seran germanes a Familia, la nova sèrie que Telecinco ha començat a rodar. Aquesta producció, en to d'humor, tindrà punts en comú amb Los Serrano.

Albert Castellví Roca
2 min
Alexandra Jiménez, Nausicaa Bonnín i Juana Acosta seran les tres germanes protagonistes de la nova sèrie de Telecinco, Familia.

BARCELONA.Fa un any que Telecinco no aconsegueix convertir cap de les seves estrenes de ficció en un èxit d'audiència, però la cadena no es dóna per vençuda i segueix rodant noves sèries. Una de les pròximes apostes serà Familia , que intentarà anar a cop segur amb un gènere que històricament ha donat bons resultats a Telecinco: la comèdia familiar. La nova producció beu de clàssics com Médico de familia o Los Serrano , però vol afegir-hi "una altra volta de cargol", segons assegura la cadena.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A Familia , Nausicaa Bonnín, Alexandra Jiménez i Juana Acosta es convertiran en tres germanes amb caràcters i objectius vitals completament diferents, i seran les filles d'un exfutbolista convertit ara en representant de jugadors (Santiago Ramos) que intenta reconduir la seva vida i millorar la relació amb elles i la seva dona (Mabel Rivera).

Bonnín serà la Natalia, la germana petita de la família i també la més somiadora i apassionada, que està casada amb el Dani (Pepe Lorente). L'actriu catalana farà així el seu debut a la ficció televisiva estatal després d'haver participat en produccions de TV3 com El cor de la ciutat o Barcelona, ciutat neutral . La germana mitjana serà la Carlota, a qui donarà vida Alexandra Jiménez. Va ser mare adolescent -té un fill de 16 anys, interpretat pel català Àlex Batllori-, però en canvi és la que porta una vida més centrada, amb la carrera de dret aprovada i una gran capacitat per empatitzar amb la resta de membres de la família. I finalment, la Malena (Juana Acosta) és la germana gran, una dona insegura i preocupada per la imatge que ofereix als altres i amb un caràcter que la fa difícil de tractar tant per les seves germanes com pel seu marit.

La sèrie, produïda per DLO i Kubelik, s'ha començat a rodar fa tot just una setmana i per tant no veurà la llum com a mínim fins al setembre. També podria debutar a la tardor El don de Alba , el remake de la nord-americana Entre fantasmas que protagonitzarà per a Telecinco Patricia Montero. El rodatge va començar al febrer, o sigui que ja està en una fase força avançada. La cadena té entre mans encara una altra producció que trigarà molt més a arribar a la graella, tenint en compte que encara no té títol ni data prevista per a l'inici de les gravacions. Però sí que se sap que la protagonitzarà Antonio Resines, que donarà vida a dos bessons.

stats