Mèdia 06/09/2012

Trierweiler guanya contra la revista 'VSD'

S.s.g.
2 min
Trierweiler guanya contra la revista 'VSD'

En l'argot dels fotògrafs, biquinazo ; a França, multa. La revista VSD haurà de pagar 2.000 euros a Valérie Trierweiler (01) per haver publicat una fotografia d'ella i la seva parella, el president francès, François Hollande , passejant en banyador per la platja.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Ens condemnen a pagar 2.000 euros en comptes dels 30.000 que demanaven", explica l'editor Philippe Labi a l'agència AFP. "Normalment no comentem aquest tipus de notícies, però en aquesta ocasió ens sentim atacats per culpa d'unes fotografies d'una gran banalitat", afegeix Labi, que destaca que són simplement imatges de vacances, "com es van publicar en el seu dia les de Sarkozy i Jacques Chirac ", també en banyador. "Procurem agafar fotografies respectuoses", conclou l'editor francès.

L'entorn de Valérie Trierweiler afirma que publicar les imatges en portada és anar massa lluny. Al portal Vanitatis s'hi pot llegir: "La diferència entre VSD i Paris Match [que també va publicar la fotografia] és que la primera la va publicar en portada i la segona només a l'interior". Trierweiler, que és periodista i està en plantilla a Paris Match , ja ha anunciat que donarà els diners a Reporters Sense Fronteres.

L'any passat el biquinazo més famós va ser el de Letizia Ortiz. El fotògraf que va fer la foto es va embutxacar al voltant de 400.000 euros pel reportatge. En aquest cas no es va multar cap revista per haver publicat les fotografies.

Lady Gaga estrena tatuatge

Lady Gaga (02) ja ha demostrat més d'una vegada que no té cap problema per ensenyar el seu cos. Pocs dies després d'ensenyar els pits en un vídeo casolà que ella mateixa va publicar a internet, l'excèntrica cantant ha penjat una fotografia del seu nou tatuatge, una petita àncora.

L'exclusiva de Julio Iglesias

L'incendi que aquesta setmana ha arrasat 8.200 hectàrees ha afectat també la casa de Julio Iglesias (03) . Així ho explica el cantant en una exclusiva per a la revista ¡Hola! , en què posa juntament amb la seva dona. "Els danys que m'ha provocat a mi són el menys important, perquè tot tornarà créixer. El més terrible és la vida que s'ha emportat -el gos de la casa-, les persones afectades en els seus mitjans de vida i la pèrdua de tanta gent", lamenta el cantant. El foc no va passar del jardí. Julio Iglesias era a la seva residència habitual, a Punta Cana.

Holmes, imatge de cosmètics

L'actriu, i exdona de Tom Cruise, Katy Holmes (04) serà la primera cara de la firma de cosmètics Bobbi Brown, una de les poques marques que mai ha recorregut al rostre de celebrities per promocionar-se. Fins que la filla de Holmes faci 18 anys, Cruise li passarà 27.000 euros al mes en concepte de pensió alimentícia.

stats