Mèdia 11/11/2011

Cinc 'hits' de La Trinca que trobareu al CD de l'ARA

'No ve d'un pam', 'Oda al paper de vàter', 'Dansa del sabre', 'Com el Far West, no hi ha res', 'Que bonics són els anuncis': escolteu fragments de cinc de les cançons més populars del trio, com a tastet del disc que podeu adquirir amb l'ARA dissabte i diumenge

Ara
1 min

BarcelonaTingueu o no tingueu un record directe de com va ser el 23-F, segur que heu sentit moltes vegades 'Dansa del sabre', la cançó de La Trinca que en recull una visió satírica i divertida. És un dels 'hits' que inclou el CD que l'ARA ofereix aquest cap de setmana, dissabte i diumenge. I us n'oferim un tastet en el vídeo que teniu en aquesta pàgina.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

També podeu escoltar, ara mateix, fragments de 'No ve d'un pam', 'Oda al paper de vàter', 'El Baró de Bidet', 'Com el Far West, no hi ha res' i 'Que bonics són els anuncis!". Les tornades més populars del trio, ara mateix.

I trobareu el disc que recull els seus èxits més destacats, aquest dissabte i aquest diumenge al quiosc, amb el diari, en el primer lliurament de la sèrie 'El millor de l'humor català' que us ofereix l'ARA.

stats