COMUNICACIÓ
Mèdia 13/01/2011

Tura versus Hereu, portada de l'ARA

La maneta del Barça contra el Betis al partit d'anada de la Copa del Rei, altre tema destacat

Redacció
1 min
portada

BarcelonaLa portada de l'ARA l'ocupa la pugna entre l'actual alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i l'exconsellera de Justícia, Montserrat Tura, per ser el candidat del PSC a l'alcaldia de la capital catalana. Mentre que Tura va a totes i forçarà unes primàries al partit, el PSC intentarà que no se celebrin i fins i tot podria instar Hereu a retirar-se per evitar un major desgast.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Un altre tema destacat a la primera plana és com la Xina ha aturat les importacions d'Alemanya de porcs i ous, ja que tem que hi hagi productes contaminats. El partit d'anada de la Copa del Rei, amb un Barça que va escombrar el Betis amb un cinc a zero, ocupa també un lloc preferent. Així com el debat generat sobrre l'edat dels presentadors televisius, arran que la presentadora de la BBC Miriam O'Reilly guanyés als jutjats la demanda contra la cadena que la va fer fora per motius d'edat.

Articles d'opinió de l'escriptor Sebastià Alzamora, la periodista Patrícia Gabancho il'assagista Ferran Sáez completen la portada del diari.

stats