ARA
Mèdia 25/06/2011

Turistes contra la crisi, portada de l'ARA

Les bones previsions del sector del turisme a Catalunya per a aquest estiu, a causa de la inestabilitat d'altres zones arran de les revoltes àrabs, obren la portada d'aquest dissabte

Redacció
1 min
portada del 25 de juny

BarcelonaEl sector del turisme espera una temporada d'estiu millor que les dels anys anteriors a Catalunya, en gran part pel retrocés en les reserves en zones properes a les revoltes àrabs. Es calcula que aquest impuls ajudarà a reduir l'atur. Aquest és el tema que obre aquest dissabte la portada de l'ARA.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Altres temes destacats en la primera plana d'avui són la decisió de la Unió Europea que permetrà que es tornin a tancar les fronteres interiors quan hi hagi alguna allau d'immigrants per alguna circumstància especial, i la decisió del govern espanyol de no prorrogar la mesura que limitava la velocitat a un màxim de 110 km/h a les autovies i les autopistes, de manera que es torna al límit dels 120 km/h.

Aquest dissabte és especial a l'ARA perquè s'hi commemoren els 25 anys de la mort de Joan Oliver, Pere Quart, amb la reproducció de 25 poemes del seu Bestiari i els dibuixos originals de Xavier Nogués.

stats