Internet
Mèdia 28/01/2011

Twitter es revolta contra el diari 'Marca' per un article que atacava el Sevilla

L'article va ser retirat, però els tuitaires demanen la destitució de l'autor

Auri Garcia
2 min
Captura de pantalla de Twitter

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Els usuaris de Twitter de l'Estat espanyol han començat una campanya per demanar la destitució del periodista del diari Marca Roberto Palomar, que dimecres va publicar un article que atacava durament el Sevilla. Els usuaris que s'hi adhereixen ho fan repetint el missatge següent: “@marca des d'aquí vull demanar la destitució immediata de l'insensible de Roberto Palomar. En poques línies ha faltat al respecte a tota una ciutat”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Durant el dia d'ahir, el nombre d'usuaris que van publicar aquest text al seu Twitter va ser tan alt que el nom del periodista es va colar en els trending topics de l'Estat. Aquest matí, el Twitter oficial del diari ha lamentat que està rebent un “atac” que fa que pràcticament no pugui tuitejar. Més tard, ha matisat que no era res greu, sinó simplement un excés de mencions amb aquesta frase que els fa més difícil llegir mencions d'un altre tipus.L'article de la polèmica

Dimecres a la nit, després del partit Sevilla-Madrid, Roberto Palomar va publicar un article a Marca.com en què atacava durament el Sevilla. Es titulava “A banda de vídeos i llançar ampolles, saben fer alguna cosa més?”, i s'acarnissava amb el club sevillà perquè, després de fer un vídeo per motivar l'afició de cara al partit contra el Madrid, a l'hora de la veritat l'equip no havia fet un bon partit de futbol. L'article acabava amb la frase: “Quillo, noz vamo a quedá zin ir a la finá”.

Els responsables del diari van retirar l'article de la web de manera pràcticament immediata, però molts lectors el van llegir abans que fos retirat, i alguns blogs i mitjans de comunicació el van reproduir, de manera que han estat molts els que l'han llegit després. Els aficionats del Sevilla estan indignats, i la xarxa en va plena.

stats