TWITTER
Mèdia 19/02/2011

Twitter suspèn les aplicacions Ubertwitter i Twitdroyd

La companyia argumenta que aquests programes, que tenen milions d'usuaris, infringien la normativa de privacitat

S. Sabaté
1 min
twitter

BarcelonaTwitter s'ha posat dur per respectar la privacitat dels seus usuaris i ha suspès dues de les aplicacions més utilitzades en dispositius mòbils. Des d'avui Ubertwitter, que es feia servir en terminals BlackBerry i iPhone i Twitdroyd, que funciona per mòbils amb el sistema Android, ja no poden fer-se servir per tuitejar.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Per això, molts usuaris d'aquestes aplicacions hauran notat que no poden tuitejar com ho feien habitualment. I el problema no és del seu terminal ni de la cobertura de dades. El motiu de la suspensió, segons la companyia, és la violació de la privacitat dels usuaris i els missatges directes i la voluntat de lucrar-se a partir d'una eina gratuïta com és Twitter, ja que havien inclòs tuits patrocinats i publicitat a les aplicacions.

Twitter assegura que cada dia suspenen “centenars d'aplicacions” per incomplir els termes d'ús, però habitualment són programes amb molt pocs usuaris. En aquesta ocasió, però, les aplicacions eren de les més utilitzades. Com a solució, la companyia proposa que els tuitaires es descarreguin aplicacions oficials de Twitter.

stats