Mèdia 20/06/2012

Canal+ estrena la sèrie de sàtira política 'Veep' aquest dimecres a la nit

La ficció còmica està protagonitzada per Julia Louis-Dreyfus, que interpreta una vicepresidenta dels Estats Units

Ara
1 min

BarcelonaCanal+ estrena aquest dimecres a la nit, a les 22 hores, la comèdia política 'Veep', protagonitzada per Julia Louis-Dreyfus. La sèrie de la cadena nord-americana HBO explica les peripècies d'una vicepresidenta dels Estats Units, Selina Meyer, que té com a lema "la política és sobre el poble". La producció porta el segell d'Armando Ianucci, director conegut per l'ús de la sàtira i la improvisació. Per exemple, a la sèrie 'The thick of it' posa cap per avall la política anglesa. La primera temporada conté vuit capítols, de 30 minuts cadascun, i ja ha firmat per una segona tanda. La resta del repartiment el formen Anna Chlumsky, Tony Hale, Matt Walsh i Reid Scott.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'Veep', que és com es fa anomenar la vicepresidenta, arriba al càrrec malgrat haver perdut les eleccions primàries del seu partit. La posició que ocupa és de caràcter simbòlic, ella és allà per si li passa alguna cosa al president, i no és la feina que havia imaginat. A partir d'aquí, Selina Meyer es deixarà guiar per les seves ambicions sense caure en les pressions polítiques que envolten Washington. 'Veep' mantindrà el seu caràcter humil i proper a la gent, i farà tot el possible per ser recordada com "la vicepresidenta del poble".

Julia Louis-Dreyfus va protagonitzar la sèrie 'Las aventuras de Christine' i va ser l'actriu secundària principal a la comèdia televisiva 'Seinfield'. Amb dos premis Emmy i un Globus d'Or, Louis-Dreyfus prové de l'escola de 'Saturday Night Life'.

stats