Mèdia 31/08/2012

Venècia: excentricitats i moltes cames

Selena Soro
2 min
Venècia: excentricitats i moltes cames

La 69a Mostra de Venècia va inaugurar-se dimecres amb una pel·lícula d'allò més intercultural: The reluctant fundamentalist tracta del diàleg entre cultures en un món globalitzat, està dirigida per l'índia Mira Nair, es basa en un bestseller del pakistanès Mohsin Hamid i hi participen estrelles de Hollywood com Kate Hudson i Liev Schreiber .

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La diversitat que hi va haver a la pantalla, però, no va traslladar-se a la catifa vermella, on van triomfar les excentricitats i, per sobre de tot, les cames al descobert.

Ni la mateixa Angelina Jolie devia imaginar que el vestit que va dur als Oscars el febrer passat -negre i amb un gran tall que deixava veure tota la cama- generaria tantes adeptes. La model Natalia Borges, la presentadora italiana Fiammetta Cicogna (01) , les actrius Violante Placido (02) , Valeria Marini (04) i Daniela Virgilio, i la dona del director Giulio Base, Tiziana Rocca (06) , només en van ser algunes.

El toc excèntric el va posar l'actriu Isabella Adriani (03) , que va aparèixer amb una corona, un vestit de princesa i un escot no apte per a pel·lícules Disney. L'escriptora italiana Marina Ripa di Meana (05) no va voler ser menys i va desfilar amb unes banyes com a tocat. La model francesa i membre del jurat Laetitia Casta (07) , per la seva banda, va optar per cobrir-se la roba interior amb un vestit negre d'encaix. El seu pentinat tampoc va estar exempt de debat: hi ha qui la va criticar d'anar despentinada i hi ha qui la va elogiar pel seu aspecte juvenil i natural.

Homenatge a Itàlia i a l'Índia

La major part de convidades a la cerimònia van voler quedar bé amb el país amfitrió i van vestir-se amb models de marques italianes, com Dolce & Gabbana i Valentino. La directora de The reluctant fundamentalist -i guanyadora del Lleó d'Or l'any 2001- Mira Nair va encarregar-se d'aportar el toc intercultural amb un delicat sari de color morat i unes sabates hindús.

Les de Hollywood, més discretes

Kate Hudson i Naomi Watts -que va assistir a la Mostra per acompanyar la seva parella, Liev Schreiber- no tenien pensat cridar l'atenció, però no van poder evitar fer-ho en aparèixer vestides gairebé de la mateixa manera. Les dues actrius van optar per un tall semblant i un color idèntic: beix maquillatge. Totes dues, a més, van decidir dur els cabells (rossos) recollits.

stats