Mèdia 09/05/2012

Vértice 360º i Mediapro estudien aliar-se per entrar a les cadenes autonòmiques

Vértice explica que manté converses amb Mediapro "sobre eventuals operacions corporatives" però que les converses es troben en una fase "molt inicial"

Ara
1 min

BarcelonaEl grup audiovisual Vértice 360º ha explicat que manté converses amb Mediapro “sobre eventuals operacions corporatives”, segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional de Mercat de Valors (CNMV). El seu anunci arriba després de les informacions publicades que assenyalen que aquest grup està negociant amb Mediapro per entrar en el negoci de les televisions autonòmiques, després de la porta que ha obert el decret del govern espanyol a la privatització total o parcial d'aquests canals.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons Vértice, les negociacions amb la productora de Jaume Roures es troben en una fase "molt inicial" i van en paral·lel a les converses que té en curs "amb diversos inversors nacionals i estrangers, dirigides a assolir un possible acord per l'adquisició d'una participació no de control en el capital social de la societat, sense que fins ara s'hagi arribat a cap acord ni pel que fa al percentatge del capital social afectat ni pel que fa al preu".

Vértice 360º està especialitzat en la producció i postproducció de continguts per a qualsevol pantalla (cinema, TV i les noves plataformes interactives). També treballa en el negoci de la prestació integral de serveis tècnics i equipament per a la producció audiovisual i publicitària, la transmissió de canals i esdeveniments en directe, la generació d'espectacles en viu i el desenvolupament d'aplicacions i solucions per a la comunicació.

El grup cotitza a la borsa des del desembre del 2007. A principis de mes va crear un consell assessor internacional, integrat per personalitats rellevants de la vida econòmica, empresarial i política espanyola alienes al seu consell d'administració. Com a president ha designat l'exministre i actual president de Vueling, Josep Piqué. Entre els integrants del nou organisme consultiu s'hi troba també Luis Solana, expresident de RTVE i de Telefónica.

stats