CANVIS AL COMANDAMENT
Mèdia 03/01/2012

Vocento rellogarà La 10 a Paramount Comedy

à.g.m.
1 min
Paramount Comedy s'ha especialitzat en monologuistes.

BARCELONAVocento espera tancar de manera imminent un acord amb Viacom (propietària entre d'altres de Paramount Comedy) per rellogar-li la freqüència que ha estat emetent La 10 els últims anys. La companyia posa fi així a la seva frustrada aventura televisiva. El canal, que no va arribar a tenir una audiència significativa, emet des del canvi d'any anuncis de telebotiga.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Vocento ha estat negociant a dues bandes però finalment dóna per perdudes les opcions amb Real Madrid TV, que volia tenir el seu canal d'abast estatal. El fet que el club tingui venuts a MediaPro els seus drets d'antena ha dificultat la possibilitat de posar aquesta oferta en marxa. En el cas de Viacom, a més, tenia dret de tempteig preferent, ja que ha estat subministrador de continguts -de les seves marques Paramount Comedy i Nickleodeon- a La 10. La companyia ja té experiència amb TDT en obert a través del canal MTV.

En el ball de noms també hi ha hagut, però només en estadis inicials, Fox Espanya, que calibra des de fa anys moure's del mercat de pagament a l'obert i també ESPN, cadena especialitzada en esports.

Vocento va ser adjudicatària el 2002 d'una de les dues primeres llicències estatals de TDT, molt abans que es produís l'apagada analògica. La cadena es va clausurar al març del 2010 i va ser substituïda per La 10, de temàtica familiar.

stats