04/01/2011

Vostè i jo valem 75 euros. Els nostres vídeos, també

1 min

Facebook ha començat l'any rebent una inversió de 500 milions de dòlars, aportats per Goldman Sachs i els russos de Digital Sky. Només això ja faria certa angunia, si WikiLeaks no ens hagués fet saber que són els diners dels xinesos els que aguanten l'economia occidental.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El més interessant d'aquesta operació és que permet conèixer la valoració que el mercat atribueix a l'empresa de Mark Zuckerberg, el nen de l'any, i que és de 50.000 milions de dòlars, per sobre de gegants com eBay, Yahoo i Time Warner. És a dir, que per Wall Street, cadascun dels 500 milions d'usuaris de Facebook tenim un valor d'uns 75 euros. És bo saber-ho.

75 euros ve a ser també el que podríem acabar pagant a l'any per la descàrrega sense límit de pel·lícules i sèries si es confirma el desembarcament a Europa de Netflix, el videoclub 'legal' més popular per internet. Alguns blogs tenen el valor de comparar aquest preu amb el que costen serveis de descàrrega com Megavideo o Megaupload obviant el petit detall que aquests serveis cobren per proporcionar material sobre el qual no tenen cap dret de propietat.

stats